Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Rendben!
BETWIXT logo

Szkvad

A BETWIXT egy pécsi bázisú, kortárs elektronikus zenével foglalkozó, némiképp szabadelvű műhely, ahol a hangsúlyt a fősodron kívüli izgalmas és finom műfajok kapják.

Okoselektronika, jövőből jött hip-hop, törtek és négynegyedek - mindenki megtalálhatja a fogára valót.

Minden BETWIXT buli teljesen egyedi és megismételhetetlen, spontán, organikusan fejlődő, kezdetben szeppenten mosolygó, a végén pedig kedélyesen hancúrozó. Akad egy három-négy-öt fős keménymagunk, akikkel rendszeresen találkozhattok. Akadnak remek ízléssel megáldott szárnybontogató producerek, DJ-k, akikkel még nem is találkoztatok. És persze akadnak veteránok, akik alig várják, hogy azokat a számaikat pörgethessék, amiket sehol máshol nem játszhatnak. Minden este hangulatát a populáris és underground zenék kiszámíthatatlan együttállása határozza meg, az aktuálisan fellépő 8-10 DJ keze által.

Az évek során egyre több mindenbe fogtunk bele - 2018-tól kezdve a bulik szervezése mellett a BETWIXT, mint kiadó is útjára indult. A részleg azóta számos válogatáslemezzel és egyéni megjelenéssel jelentkezett, országos médiumok figyelmét is felkeltve.

Legújabb büszkeségünk a Pécs On Stage, egy havonta jelentkező videósorozat, amelynek keretein belül a város rendhagyó, különleges helyszínein rögzített videókkal mutatjuk be Pécs legizgalmasabb zenekarjait, elektronikus zenei live actjeit és DJ-it.

Nem csak a tevékenységet tekintve, de földrajzilag is szélesedett a csapat spektruma: a pécsi rendezvények mellett a budapesti éjszakai életben is egyre gyakrabban lehet velünk találkozni.

Legyen szó a bulikról, a zenék kiadásáról, vagy a szervezésről, a BETWIXT-et a lelkesedés működteti: a közönség, a fellépők, a producerek és a szervezők lelkesedése, akiket az új és előremutató stílusok iránti kíváncsiság vonzott egy helyre.

Gyertek és hallgassunk együtt zenét!